антикхолидей - za nas

Строителна фирма „Антик 2004” ООД е основана през 2004год. Фирмата ни е специализирана в строителство и продажба на къщи, жилищни сгради, затворени комплекси предназначени за ползване през цялата година. Към този момент фирмата ни е построила напълно комплексите Антик 1, Антик 2, Антик 3,Антик 4, Антик 5 и Антик 6.


Всички наши обекти се намират в старинния град Созопол и са с чудесна морска панорама. Нашите изключително съвременни и луксозни комплекси разполагат с басейни, парко места, целогодишна поддръжка.


Имотите ни сe купуват както от българи, така и от граждани на Англия, Германия, Русия, Дания, Белгия, Ирландия и т.н. Обектите на фирмата се продават в готов вид „до ключ” с включено кухненски бокс с ел. уреди.


Предлагаме пакети с допълнително обзавеждане, по желание клиента. Клиентите ни получават нотариален акт, подтвърждаващ собствеността на имота и съответната идеална част от земята. “Антик“ е видът собственост, който съчетава лукс, стил и практичност в избора Ви за прекрасен дом на красивото ни Черноморие , а също така Ви дава възможност да получите удовлетворение от една успешна инвестиция, за която може би сте мечтали.Избирате НАС и получавате

1

КАЧЕСТВО, което заслужавате.

2

ОБСЛУЖВАНЕ, на което разчитате.

3

ЦЕНА, коята можете да си позволите.

Всички права запазени | ИзработкаSuzara design studio