антикхолидей - za nas

Строителна фирма „Антик 2004” ООД е основана през 2004год. Фирмата ни е специализирана в строителство и продажба на къщи, жилищни сгради, затворени комплекси предназначени за ползване през цялата година. Към този момент фирмата ни е построила напълно:


Затворени комплекси Антик 1, Антик2, Антик4 и Антик 5


Жилищни сгради Антик 3, Антик 6, Антик 7.


В момента завършваме обект Антик 8, представляващ жилищна сграда с гараж и сме в процес на строителство на новата жилищна сграда Антик 9.


Всички наши обекти се намират в старинния град Созопол и са с чудесна морска панорама. Нашите изключително съвременни и луксозни комплекси разполагат с басейни, парко места, целогодишна поддръжка.


Имотите ни сe купуват както от българи, така и от граждани на Англия, Германия, Русия, Франция,Белгия даже и от Австралия.


Клиентите ни получават нотариален акт, подтвърждаващ собствеността на имота и съответната идеална част от земята. “Антик“ е видът собственост, който съчетава лукс, стил и практичност в избора Ви за прекрасен дом на красивото ни Черноморие , а също така Ви дава възможност да получите удовлетворение от една успешна инвестиция, за която може би сте мечтали.


 Фирмата е регистрирана като пълноправен член на Камарата на строителите.Избирате НАС и получавате

1

КАЧЕСТВО, което заслужавате.

2

ОБСЛУЖВАНЕ, на което разчитате.

3

ЦЕНА, коята можете да си позволите.

Всички права запазени | ИзработкаSuzara design studio