Разпределения:

Разпределение гараж
Разпределение партерен етаж
Разпределение първи етаж
Разпределение втори етаж
Разпределение трети етаж
Разпределение четвърти етаж

Отдалеченост от морето

Само на 120м от морето. До “Централен плаж” и плаж “Хармани” са Ви необходими не повече от 5 – 10 минути пеша. Просторните плажове на къмпинг Смокиня и Златна Рибка се намират на 1 км от Вас, а малко по-далече на юг се намират плажовете на Дюни и резерват Аркутино, които са първите от поредицата уникални плажове в близост до Странджа Планина.

Гледка

От апартаментите се открива невероятна морска панорама към целия Созополски залив, яхтеното пристанище и островите Св.Иван и Св.Петър. Уникалното северозападно изложение Ви дава възможност всеки ден да се наслаждавате на великолепния залез на слънцето.

Район

Сградата се намира в тих и спокоен, същевременно комуникативен район на новата част гр. Созопол на 10 минути пеша от стария град.  В близост има магазини, супермаркети, ресторанти, аптеки, детска градина, училище, банки, данъчна служба, полиция, поща, бърза помощ и др.  Градът е с добре изградена инфраструктура, добра комукативност – достъп до главен път Созопол-Бургас, на 30 км от международно летище „Бургас” и на 10 км от летище за малки частни самолети „Приморско”, на 250 м от яхтено пристанище „Созопол”.

Описание

Луксозна жилищна сграда с асансьор и подземен гараж.
Сградата е с нова модерна визия, съчетана с максимална функционалност на апартаментите. Тя се състои от 15 апартамента, с прилежащи към тях складови помещения, подземен гараж с 11 броя паркови места. Апартаментите се предлагат завършени на "тапа" , но по желание на купувачите има възможност да се завършат до "ключ".Сградата е подходяща за целогодишно живеене с нейната функционалност и качество на строителството, покриващи всички европейски изисквания и стандарти. Поради уникалното си разположение, прекрасната гледка към целия Созополски залив и неповторимите залези, на които можете да се наслаждавате всяка вечер, сградата се превръща в една отлична инвестиция за отдаване на апартаменти под наем.

Сградата е въведена в експлоатация, регистрирана е по закона за етажната собственост /ЗУЕС/ и няма специална поддръжка.

Всички права запазени | ИзработкаSuzara design studio