антикхолидей - как да купя апартамент

Поцесът на покупка ще бъде лесен, ако направите следващите стъпки:


1. Изберете най – подходящия за Вас апартамент.


2. Без колебание се свържете с нас по телефон или чрез електронната поща, като ако е необходимо изискайте от нас допълнителна информация.


3. Можем да пристъпим към преговори относно цена, начин на разплащане и др. до постигане на окончателно взаимно споразумение.


4. За да пристъпим към подписване на Предварителен договор е необходимо да заплатите мин 20% от цената на избрания от Вас апартамент. С това гарантирате запазването на избрания от Вас имот. Тази сума е включена в цената на имота и представлява първото Ваше плащане.


5. Пристъпваме към подписване на Предварителен договор, в който са описани всички предварително договорени условия.


6. Съгласно договорената схема на разплащане, на определения етап , описан в Договора Вие получавате Нотариален акт, след което Вие се превръщате в собственик на имот в апартаментски комплекс “Антик”.


ВАЖНО! В съответствие със Законодателството на България, ако Вие сте чужд гражданин можете да закупувате сгради, но не и земя.


Това препядствие се разрешава като желаещите да придобият земя, могат да направят това чрез фирма. Процедурата трае около 4-5 дни, струва около 1000 лв. За тази процедура имате на разположение нашите адвокати, които по най-безпрепядствен и бърз начин ще Ви съдействат.



Избирате НАС и получавате

1

КАЧЕСТВО, което заслужавате.

2

ОБСЛУЖВАНЕ, на което разчитате.

3

ЦЕНА, коята можете да си позволите.

Всички права запазени | ИзработкаSuzara design studio